DE TEAMBUILDING IS VOLZET EN DE INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN
Sta je graag op de wachtlijst ingeval er iemand wegvalt?  Stuur dan een berichtje via contact.floorball-stimulo.be

 

LAATSTE BERICHTEN:

  • het ziet er naar uit dat we heel wat regen gaan krijgen.  Veel activiteiten zijn buiten, dus zeker voldoende droge kleren en een regenbestendige jas voorzien, graag.
  • we zullen dagelijks een paar foto's posten op instagram, voor de ouders van deelnemende spelers is er een beveiligde ruimte geopend met meer foto's.  Ze kregen het paswoord via mail en Twizzit chat doorgestuurd.

 

Vrijdagavond 31 maart 2023 verzamelen we om 18u aan de sporthal Ottoy en rijden dan samen richting de zee, naar Koksijde. Daar verblijven we in jeugdverblijf ‘Del Huzo’ tot en met maandag 3 april 2023 (voorziene thuiskomst sporthal Ottoy in de vroege avond) .
Je mag gerust al eens een kijkje nemen op de website van onze locatie Del Huzo in Koksijde!

We kunnen je alvast vertellen dat er weer heel wat spannende activiteiten op de agenda staan.  Eéntje kunnen we al verklappen: we sluiten het weekend af met een bezoek aan Plopsaqua!  Daar wil je zeker bij zijn!

Afhankelijk van het weer, en de daarmee samenhangende keuze van activiteiten, zal deze driedaagse maximum 175 euro kosten per ingeschreven speler. In deze prijs is alles inbegrepen, zijnde drie overnachtingen in vol pension en diverse activiteiten ter plaatse en in de omgeving.  Als uitendelijk de kosten van het weekend minder zijn, betalen we het verschil terug.

Indien je wil meegaan, schrijf je dan zeker in vóór 22 februari 2023  via het online inschrijvingsformulier. De betaling mag in twee keer gebeuren. Een eerste voorschot van 75 euro dient betaald te worden onmiddellijk bij inschrijving. De inschrijving is pas definitief van zodra het voorschot is gestort op rekeningnummer BE40 7370 1284 4863 op naam van VZW Floorballclub Stimulo Denderleeuw. Gelieve in de mededeling “Teambuilding 2023 + naam van de speler” te vermelden.

Het resterend bedrag van 100 euro dient betaald te worden vóór 7 maart 2023. Hiervoor ontvangen jullie nog  een brief ter herinnering, met daarin ook al wat meer info, een paar afspraken en een paar tips in verband met je bagage.

Laten we er samen een geweldig leuke teambuilding van maken!

Voor meer informatie en verduidelijking wat je moet mee nemen, kan je hier kan je het informatieblad voor het weekend downloaden.

Annulatie:

  • Als je COVID hebt, krijg je het bedrag, inclusief het voorschot, integraal terugbetaald.
  • Het kamp kan enkel om medische reden geannuleerd worden. In alle andere gevallen zal er geen terugbetaling gebeuren van het voorschot van 75 euro.
  • Wanneer wegens algemene coronamaatregelen opgelegd door de overheid, onze teambuilding niet kan doorgaan zorgen we voor een terugbetaling van het volledige bedrag.