UPDATE 16/2/2022

Vanaf vandaag 16 februari 2022 zijn de kleedkamers terug open in sporthal Ottoy. Gelieve rekening te houden met volgende maatregelen:

  • Max. 15 minuten douchen
  • Indien CO2-waarden boven 1.200 ppm, graag zo snel mogelijk de kleedkamer verlaten en de zaalwachter verwittigen
  • Bij een te grote groep opsplitsen (extra kleedkamer indien mogelijk of afwisselend omkleden) om waarden laag te houden

UPDATE 27/11/2021

Door de nieuwe COVID-19 maatregelen is het niet meer toegelaten om floorball wedstrijden bij te wonen als publiek.  Tijdens wedstrijden en trainingen zijn nu enkel nog ouders van minderjarige spelers toegelaten.

In principe kunnen supporters wel nog wedstrijden volgen vanuit een cafetaria, mits inachtneming van de COVID-19 regels voor de horeca.   In zaal Ottoy is de cafetaria echter niet open, en voor de wedstrijden morgen in Tielt, is de cafetaria niet aangesloten op het veld.   We raden dan ook aan bij wedstrijden eerst eens naar de website van de zaal te gaan en de situatie te bekijken. 

UPDATE 20/11/2021

Jammer genoeg moeten we het U10 Sinterklaastornooi op 4 december annuleren door de COVID-19 situatie. De grote onzekerheid door eventuele last-minute beslissingen van ons gemeentebestuur, samen met de vereiste van een Covid Safe Ticket (en eventuele sneltest) zetten ons hiertoe aan. De doelgroep van ons tornooi (U10 ) is momenteel de grootste groep die besmet wordt door het COVID-19 virus en we willen dan ook vermijden dat ons evenement een ‘super verspreider’ wordt.

UPDATE 1/5/2021

Vanaf volgende woensdag kan onze U16 trainen. Bekijk de U16 agenda voor plaats en uur.

UPDATE 23/01/2021

We kunnen de trainingen van de U10 en de U13 heropstarten!   Je vindt hier de details en maatregelen terug.

UPDATE 28/10/2020

De gemeente Denderleeuw heeft beslist om vanaf vandaag (28/10) om 18u alle gemeentelijke infrastructuur voor onbepaalde tijd te sluiten. Dit wil zeggen dat tot nader order de sporthal Ottoy niet beschikbaar is. Gezien de stijgende cijfers van Covid besmettingen is dit waarschijnlijk een te verwachten beslissing.

UPDATE 13/10/2020

Zoals jullie in de media al vernomen zullen hebben, geldt er vanaf woensdag 14 oktober code oranje voor de sport. Dat betekent dat alle indoorsporten waar er geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden, verboden zijn voor iedereen boven 12 jaar. Onze floorballsport valt hier ook onder.

Volgens de letter van de genomen maatregelen hoeven we enkel de wedstrijden en trainingen van de volwassenen, U19 en U16 te annuleren. De laatstejaars U13 mogen ook niet meer floorballen.

Als bestuur wensen we echter naar de geest van de maatregelen te handelen en schorten we de trainingen op voor alle jeugdcategorieën, dus ook voor U10 en U13. We beseffen dat dit een ingrijpende maatregel is, maar iedereen moet zijn steentje bijdragen om besmettingsrisico’s te vermijden.

Daarom worden voor alle jeugdcategorieën (U10, U13, U16) de trainingen en wedstrijden tot en met de herfstvakantie geannuleerd. We hopen tegen het eind van deze periode bij jullie terug te kunnen komen met positief nieuws.

Bedankt voor het begrip en blijf gezond…

UPDATE CORONA 23/8/2020 15:00

In de eerste week van September, zal de BFF de situatie in de clubs bekijken en evalueren of de competitie op 26 September zal knunen starten.  Ze zullen zich o.a. baseren op criteria zoals beschikbaarheid van sportzalen.  Dan zullen ook de veiligheidsmaatregelen kenbaar gemaakt worden.  Stimulo bereidt zich voorzichtig maar vastberaden voor.

UPDATE 26/4/2020 14:00

Er zullen dit seizoen geen trainingen meer doorgaan voor Stimulo.   

We zien er wel naar uit dat iedereen het gezond houdt, zodat we -wanneer dat kan- allemaal weer in beste vorm aan de slag kunnen.  Daarom hebben we voor elk van onze spelers en medewerkers een herbruikbaar mondmasker besteld.  We hopen die binnen twee weken ter beschikking kunnen te stellen.

UPDATE 12/4/2020 11:00

De Corona crisis is een beproeving voor iedereen, en voor sommigen ook financieel.  FBC Stimulo wil zijn steentje bijdragen om dit te helpen verlichten. 
 
Wie in het huidige seizoen 2019-2020 ingeschreven is, zal bij de inschrijving voor volgend seizoen 2020-2021 de mogelijkheid krijgen om zijn lidgeld te verlagen met 50 euro.  We zullen dit zeker opnieuw vermelden bij de inschrijvingsbrief voor het volgende seizoen.
 
 
UPDATE  20/3/2020 21: 00
 
We kregen vandaag het nieuws van de BFF dat alle floorball activiteiten geschrapt zijn tot het eind van het seizoen.
 
Dat wil ook zeggen dat er geen wedstrijden meer worden gespeeld. Er zullen dit seizoen geen kampioenen en topscorers aangeduid worden in de verschillende categorieën.
 
De BFF blijft verder evalueren welke implicaties het coronavirus nog zal hebben.  
 
Ook het bestuur van FBC Stimulo blijft de situatie opvolgen en houdt jullie verder op de hoogte via Twizzit, Facebook en de website. We steunen de beslissing van de BFF en willen ons verder inzetten om het virus te helpen verslaan
 
UPDATE 12/3/2020 13:09
 
De BFF heeft beslist om alle wedstrijden af te gelasten tot eind maart. We weten nog niet of en hoe de wedstrijden zullen worden ingehaald.  We houden jullie op de hoogte.
 
UPDATE 12/3/2020 9:10
 
Het gemeentebestuur van Denderleeuw vraagt om alle activiteiten in gemeentelijke infrastructuur, inclusief de Sporthal Denderleeuw, stop te zetten.
 
Daardoor kunnen de trainingen niet meer doorgaan tot en met 22 maart. We bekijken de impact daarvan op wedstrijden nu samen met de BFF. We volgen de situatie uur per uur op.
 
UPDATE 12/3/2020 8:20
 

Gezien de bijkomende maatregelen die her en der genomen worden om de verspreiding van het coronavirus (covid-19) tegen te gaan, zijn wij jammer genoeg ook genoodzaakt om onze daguitstap naar Toverland af te gelasten. Terugbetalingen van reeds betaalde inschrijvingen zullen eerstdaags gebeuren.

 

COMMUNICATIE

 
Officiële communicatie zal voor speler en ouders gebeuren via Twizzit. We rekenen op iedereen van de club om Twizzit geregeld te updaten en te bekijken.
 
Gebruik je Twizzit nog niet? Kijk dan hier.