07-03-2018
U13: zware cijfers spreken voor zich.
Op 03 maart trokken onze U13ers richting Aalst om er tegen Strijtem te gaan spelen. Dat het geen cadeau werd dat wisten we van tevoren wanneer we de gemiddelde leeftijd van beide teams vergelijken.

Strijtem kon ook niet anders dan dit te tonen zonder al te veel moeite. En dat deden ze vanaf de eerste minuten. In de eerste periode incaseerde wij immers de meeste doelpunten. Een beetje 'te' veel doelpunten naar onze zin. Dit hoge aantal hadden we helaas voor een groot dee aan onzelf te danken door een inefficiente verdediging en lakse balcontroles. Die periode werd het 1-6.

We waren gewaarschuwd en ma een periode met de neus op de feiten gedrukt geweest te zijn kunnen we alleen maar beter doen. Hoewel het een hele opgave bleef om het veel sterkere Strijtem hoofd te bieden moesten we onze netten toch weer 4 keer uitkuisen. Die periode werd het 1-4.

In de derde periode zouden we beslist zelf wat meer gaan drukken. Een iets wat terughoudender Strijtem liet dit ook toe. Waren ze moe? Desondanks de 10-tallen aanvalspogingen langs onze zijde konden we er alweer slechts 1 verzilveren in deze periode. Strijtem deed dat 2 keer.

Eindstand: 3-12 in een snelle wedstrijd.