FACEBOOK      |      INSTAGRAM      |      TROOPER      |      DESPRO      |      LOGIN TWIZZIT

Nieuws

UPDATE 13/10/2020

Zoals jullie in de media al vernomen zullen hebben, geldt er vanaf woensdag 14 oktober code oranje voor de sport. Dat betekent dat alle indoorsporten waar er geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden, verboden zijn voor iedereen boven 12 jaar. Onze floorballsport valt hier ook onder.

Volgens de letter van de genomen maatregelen hoeven we enkel de wedstrijden en trainingen van de volwassenen, U19 en U16 te annuleren. De laatstejaars U13 mogen ook niet meer floorballen.

Als bestuur wensen we echter naar de geest van de maatregelen te handelen en schorten we de trainingen op voor alle jeugdcategorieën, dus ook voor U10 en U13. We beseffen dat dit een ingrijpende maatregel is, maar iedereen moet zijn steentje bijdragen om besmettingsrisico’s te vermijden.

Daarom worden voor alle jeugdcategorieën (U10, U13, U16) de trainingen en wedstrijden tot en met de herfstvakantie geannuleerd. We hopen tegen het eind van deze periode bij jullie terug te kunnen komen met positief nieuws.

Bedankt voor het begrip en blijf gezond…

UPDATE CORONA 23/8/2020 15:00

In de eerste week van September, zal de BFF de situatie in de clubs bekijken en evalueren of de competitie op 26 September zal knunen starten.  Ze zullen zich o.a. baseren op criteria zoals beschikbaarheid van sportzalen.  Dan zullen ook de veiligheidsmaatregelen kenbaar gemaakt worden.  Stimulo bereidt zich voorzichtig maar vastberaden voor.

UPDATE 26/4/2020 14:00

Er zullen dit seizoen geen trainingen meer doorgaan voor Stimulo.   

We zien er wel naar uit dat iedereen het gezond houdt, zodat we -wanneer dat kan- allemaal weer in beste vorm aan de slag kunnen.  Daarom hebben we voor elk van onze spelers en medewerkers een herbruikbaar mondmasker besteld.  We hopen die binnen twee weken ter beschikking kunnen te stellen.

UPDATE 12/4/2020 11:00

De Corona crisis is een beproeving voor iedereen, en voor sommigen ook financieel.  FBC Stimulo wil zijn steentje bijdragen om dit te helpen verlichten. 
 
Wie in het huidige seizoen 2019-2020 ingeschreven is, zal bij de inschrijving voor volgend seizoen 2020-2021 de mogelijkheid krijgen om zijn lidgeld te verlagen met 50 euro.  We zullen dit zeker opnieuw vermelden bij de inschrijvingsbrief voor het volgende seizoen.
 
 
UPDATE  20/3/2020 21: 00
 
We kregen vandaag het nieuws van de BFF dat alle floorball activiteiten geschrapt zijn tot het eind van het seizoen.
 
Dat wil ook zeggen dat er geen wedstrijden meer worden gespeeld. Er zullen dit seizoen geen kampioenen en topscorers aangeduid worden in de verschillende categorieën.
 
De BFF blijft verder evalueren welke implicaties het coronavirus nog zal hebben.  
 
Ook het bestuur van FBC Stimulo blijft de situatie opvolgen en houdt jullie verder op de hoogte via Twizzit, Facebook en de website. We steunen de beslissing van de BFF en willen ons verder inzetten om het virus te helpen verslaan
 
UPDATE 12/3/2020 13:09
 
De BFF heeft beslist om alle wedstrijden af te gelasten tot eind maart. We weten nog niet of en hoe de wedstrijden zullen worden ingehaald.  We houden jullie op de hoogte.
 
UPDATE 12/3/2020 9:10
 
Het gemeentebestuur van Denderleeuw vraagt om alle activiteiten in gemeentelijke infrastructuur, inclusief de Sporthal Denderleeuw, stop te zetten.
 
Daardoor kunnen de trainingen niet meer doorgaan tot en met 22 maart. We bekijken de impact daarvan op wedstrijden nu samen met de BFF. We volgen de situatie uur per uur op.
 
UPDATE 12/3/2020 8:20
 

Gezien de bijkomende maatregelen die her en der genomen worden om de verspreiding van het coronavirus (covid-19) tegen te gaan, zijn wij jammer genoeg ook genoodzaakt om onze daguitstap naar Toverland af te gelasten. Terugbetalingen van reeds betaalde inschrijvingen zullen eerstdaags gebeuren.

 

COMMUNICATIE

 
Officiële communicatie zal voor speler en ouders gebeuren via Twizzit. We rekenen op iedereen van de club om Twizzit geregeld te updaten en te bekijken.
 
Gebruik je Twizzit nog niet? Kijk dan hier.


Op het eerste afhaalfestijn bestelden jullie een record aantal maaltijden en tombola lotjes.  We willen jullie daarvoor bedanken!

En van verschillende gezinnen kregen we de feedback dat het super lekker was.   Tof dat jullie er van genoten hebben.

Eén persoon heeft er waarschijnlijk nog meer van genoten .... de winnaar van de DROOM Ballonvaart ... en dat is ....

 

BRUCE VAN SNICK van de U13

 

Je kan de live trekking van de winnaar hier herbekijken.

Proficiat Bruce !!   Geniet er van !

Op 5 mei 2020 overleed onze keeper Gijs De Blander aan de gevolgen van een fietsongeval. Hij wordt heel hard gemist door heel veel mensen.

Samen met zijn familie en vrienden roepen we al onze leden op om een fietshelm te dragen, altijd en overal!

Ga naar de facebook pagina, en post een foto van jouw fietshelm!

Je bent pas een loser ... als je geen fietshelm draagt!

 

Terwijl het Coronavirus nog in volle woede door het land raast, is de ganse Stimulo ploeg hard aan het werk om het floorbalseizoen 20-21 op te starten, en het het beste seizoen ooit te maken.

COVID: voorzichtig maar vastberaden

In de eerste week van September, zal de BFF de situatie in de clubs bekijken en evalueren of de competitie op 26 September zal kunnen starten. Ze zullen zich o.a. baseren op criteria zoals beschikbaarheid van sportzalen. Dan zullen ook de veiligheidsmaatregelen kenbaar gemaakt worden. Stimulo bereidt zich voorzichtig maar vastberaden voor. Je kan altijd de laatste COVID situatie vinden op de website: http://www.floorball-stimulo.be/?pid=47641

Stimulo vernieuwt

Onze spelers zijn super gemotiveerd om jullie een machtig seizoen te bezorgen. Dat willen we ondersteunen met een aantal vernieuwingen:

  • de jeugdploegen voeren een nieuwe trainingsmethode in, waar gebruik van muziek zorgt voor plezier, motivatie en inzet. Een fantastisch initiatief van onze jeugdtrainers!
  • onze U19 en volwassenen hebben de eerste trainingen achter de rug waar onze eigen trainers ondersteund worden door professionele trainers. Wie ze bezig gezien heeft op facebook, weet dat hun buitentraining intensief en afwisselend waren! https://www.facebook.com/Stimulodenderleeuw
  • we nemen deel aan het BFF initiatief om de referees beter op te leiden en voor een consistente kwaliteit te zorgen, de "Referee Development Group (RDG)" https://www.floorballbelgium.be/node/32
  • de vernieuwingen worden gesymboliseerd door een nieuw clublogo, gebaseerd op het vroegere Spartans logo, dat door onze trainers werd ontworpen, en dat er keicool uit ziet!

Wees verzekerd

Wie zijn lidgeld nog niet betaald heeft ... doe dit aub dringend.  Hier vind je meer informatie: http://www.floorball-stimulo.be/?oid=28494&pid=47891&aid=117603

Eetfestijn wordt afhaalfestijn

Ook onze vriendenkring vernieuwt, met een nieuwe versie van ons eetfestijn, volledig COVID-proof natuurlijk! Hou de website en facebook in de gaten voor meer informatie ... we rekenen alvast op jouw eetlust om onze kas gastronomisch te spijzen!

We danken onze sponsors

Sponsors zijn zoals steeds belangrijk voor de goede werking van onze club ... en ze krijgen alle aandacht op onze vernieuwde boarding, en onze nieuwe wedstrijd tenues. Bezoek ze hier: http://www.floorball-stimulo.be/?oid=28494&pid=47947

De clubkalender 20-21 komt er aan

Op de website kan je sinds kort de nieuwe ploegen vinden, en de nieuwe kalender van de trainingen. De wedstrijden zijn nog wat onzeker door COVID, maar wanneer we zekerheid krijgen over de wedstrijdkalender, zal je die op dezelfde plaats kunnen vinden: http://www.floorball-stimulo.be/?oid=28494&pid=47616

Social Responsibility

Stimulo steunt het initiatief #eigengijs, dat opgestart wordt door de familie van Gijs, onze #24, en dat de jeugd van Denderleeuw wil aansporen om altijd een fietshelm te dragen. Je hoort er binnenkort meer over. http://www.floorball-stimulo.be/?oid=28494&pid=47880&aid=132181

Op onze nieuwe wedstrijdtenues, en op de website, vind je het logo NO TO RACISM. Het maakt duidelijk dat er in onze club geen plaats is voor racisme.

Twizzit

We voeren verder het gebruik van Twizzit in voor alle communicatie.  Van elk lid en medewerker wordt verwacht dat ze een account aanvragen, en de app of website regelmatig raadplegen.  We verwachten van ouders van minderjarige spelers hetzelfde. Meer informatie: http://www.floorball-stimulo.be/index.php?pid=48335  Als het echt niet lukt, kan je terecht bij socialemedia@floorball-stimulo.be

 

Als het grote moment zal aangebroken zijn om terug te kunnen trainen, willen we allemaal gezond aan de start verschijnen.  Daarom is het belangrijk om ons nu ook al gezond en COVID-vrij te houden.

Jullie favoriete floorball club is begonnen met het verdelen van de meest stijlvolle mondmaskers die vandaag bestaan: die met de Stimulo kleuren en logo.

Verschillende sympathieke medewerkers zijn op hun fiets gesprongen en brengen de maskers aan huis voor alle spelers en medewerkers. Voor wie wat verder woont, sturen we een masker op met de post.  Je mag ze spoedig verwachten!

We raden wel aan de mondmaskers eens op 60 graden te wassen alvorens ze te gebruiken.

Zorg je er zeker voor dat je adres correct in Twizzit ingevuld is?

Je kan tegenwoordig je club gratis steunen door gebruik te maken van de Trooper website.

Huh? Gratis FBC Stimulo steunen? Hoe kan dat? Wel dat kan via de Trooperpagina van jouw vereniging. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.

Onze club heeft een unieke Trooperpagina, die je kan vinden op http://www.trooper.be/stimulodenderleeuw.

  • Op deze pagina staan links naar webshops.
  • Als je via die links op de Trooperpagina van Stimulo naar de webshop surft, weet de shop dat je ons wilt steunen!
  • De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.
  • Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar jouw vereniging. Iedereen blij!

Bekende webshops zoals bol.com, Coolblue, Booking.com, Collect&Go, Decathlon, ... en zoveel meer zorgen voor een extra centje in de clubkas zonder dat het jullie 1 euro extra kost!
Je vindt alle deelnemende webshops op onze Trooperpagina!!

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Welkom bij Floorballclub Stimulo Denderleeuw. 

Je bent terecht gekomen bij een ambitieuze groep spelers en enthousiaste medewerkers. De prachtige floorballsport is voor ons de uitgelezen manier om een gezond lichaam te combineren met een sportieve geest, en er levenslange vriendschappen aan over te houden. We zijn één van de oudste en grootste floorballverenigingen van België.  Onze focus op een sterke jeugdbasis werpt competitief resultaten af, zowel nationaal als internationaal.

Maak je graag deel uit van onze vereniging?  Wij zien er alvast naar uit!

Luc Vanrampelberg - Voorzitter

© 2019, website powered by Twizzit.com